От Продължаваме промяната отрекоха пред да са обсъждани имена от разпространения

...
От Продължаваме промяната отрекоха пред да са обсъждани имена от разпространения
Коментари Харесай

Продължаваме промяната опроверга появилия се в медии проектокабинет

От " Продължаваме промяната " отхвърлиха пред да са обсъждани имена от разпространения по-рано лист с бъдещи министри.

Това удостоверява информацията на медията ни, че с доста от посочените имена не са водени диалози и няма тяхното удостоверение, че са съгласни да вземат участие в сходен кабинет. В него като министър председател е посочен Кирил Петков, за министър на финансите - Асен Василев , на правораздаването - Христо Иванов , а на вътрешните работи - Бойко Рашков .
Нинова договаря за ръководство, само че обществено нападна Радев и с акцент " Продължаваме промяната "
" Всички знаем по какъв начин се сътвори президентската партия (бел. ред. - " Продължаваме промяната " ), по какъв начин се опита да разбие коалиция " Българска социалистическа партия за Бълг...

" Изборите за нас още не са свършили, не съм се срещнал с изявленията по медиите, има най-различни спекулации. Първо следваме нашата стратегия и политика, а след това ще редим имена по отношение на тях ", сподели пред наш кореспондент Константин Бачийски , който беше лидер на партията в Бургас.

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия, който също присъстваше в листата, отхвърли да му е предлаган поста на министър на труда и обществената политика.   " Към момента няма безусловно никакви диалози за постове ", безапелационен той.

От своя страна Любомир Каримански от " ИТН " също съобщи, че не е получавал предложение за министър на стопанската система. " Категорично не са водени такива диалози. В момента по този начин или другояче сме се разбрали, че преди да минат обособените политики, няма да се водят такива диалози ", сподели от своя страна той.

Очаква се формалната позиция на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР